ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Ανακαλύψτε πως θα φτάσετε στο ξενοδοχείο μας από:

  • το κέντρο της Θεσσαλονίκης
  • το Διεθνές Αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
  • την Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Από το κέντρο της Θεσσαλονίκης προς το ξενοδοχείο

Μετακινηθείτε ΔΩΡΕΑΝ με τα λεωφορεία του ξενοδοχείου.
Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Μπορείτε να παραλάβετε το ειδικό έντυπο με τα δρομολόγια του λεωφορείου ή να ενημερωθείτε από την Reception του ξενοδοχείου μας.
Αν έχετε αυτοκίνητο αφήστε το στο άνετο και φυλασσόμενο πάρκινγκ του ξενοδοχείου και προτιμήστε να μετακινηθείτε με τα λεωφορεία μας χωρίς το άγχος του παρκαρίσματος.

Από το Αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο

Ξεκινώντας από το αεροδρόμιο, ακολουθείτε τις ταμπέλες που σας κατευθύνουν προς την πόλη της Θεσσαλονίκης. Στο δρόμο του αεροδρομίου συναντάτε την διασταύρωση με πινακίδα δεξιά που σας κατευθύνει προς την Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης. Ακολουθείτε αυτή τη διαδρομή μέχρι να συναντήσετε την πινακίδα στα δεξιά σας, που σας ενημερώνει να στρίψετε προς Φιλίππειον – Επταπύργιο (Κόμβος 7). Στρίβετε δεξιά και αμέσως μετά συναντάτε ένα δρόμο στο αριστερό σας χέρι με μία πινακίδα που σας ενημερώνει ότι είναι η στροφή προς το Φιλίππειον. Ανεβαίνετε αυτό τον δρόμο και φτάσατε στο ξενοδοχείο.

Από την Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης προς το ξενοδοχείο

Αφού περάσετε τα διόδια των Μαλγάρων, στο δεξί σας χέρι θα δείτε μία πινακίδα προς Χαλκιδική – Περιφερειακό (Εγνατία Οδός). Στρίβετε δεξιά, περνάτε πάνω από την Εθνική Οδό. μέσω μίας ανισόπεδης γέφυρας, και είστε πλέον στην Εγνατία Οδό η οποία είναι προέκταση της Περιφερειακής Οδού της Θεσσαλονίκης. Δεν στρίβετε σε ΚΑΜΙΑ διασταύρωση και περνάτε αυτόματα στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης. Ακολουθείτε αυτή τη διαδρομή μέχρι να συναντήσετε την πινακίδα στα δεξιά σας, που σας ενημερώνει να στρίψετε προς Φιλίππειον – Επταπύργιο (Κόμβος 7). Στρίβετε δεξιά και στα φανάρια που βρίσκετε μπροστά σας κάνετε αριστερά προς τα επάνω (ανηφορική οδός). Αμέσως μετά συναντάτε ένα δρόμο στο δεξί σας χέρι με μία πινακίδα που σας ενημερώνει ότι είναι η στροφή προς το Φιλίππειον. Ανεβαίνετε αυτό τον δρόμο και φτάσατε στο ξενοδοχείο.